Известие

Collapse
No announcement yet.

Топло/Студено - КЛАПИ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Топло/Студено - КЛАПИ?

Някой знае ли къде се намират клапите на въздохопроводите за климатроника ? И също така къде се намират моторчетата които ги отварят/затварят
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Айде бе пичове...никой ли не се е сблъсквал с този проблем
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP

Comment

Доколкото разбрах вчера се намират зад ICS-а След малко ще сляза да разглобя колата и ще пиша после

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        Доколкото разбрах вчера се намират зад ICS-а След малко ще сляза да разглобя колата и ще пиша после
        Емо ти поне в разглабянето си спец , аз ако кажа че отивам да разглабям ICS-а значи 2-3дена съм зает !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Емо ти поне в разглабянето си спец , аз ако кажа че отивам да разглабям ICS-а значи 2-3дена съм зает !!!
          Аа аз вече я разглобих и я сглобих , зад ICS-a се виждат създухопроводите , но не и тези клапи с моторчетата .. 2 бушона бяха изгорели отпред - смених ги и пак няма разлика

Comment

Как разбра че са изгорели?
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Като отвориш капака на двигателя, най-ляво в дъното близко до стъклото. Моторчето се държи на 3 болчета и се отвиват с много къса отверка. На мен ми беше просто заседнало и след като го освободих се раздвижи и проработи. Ако имаш силиконова смазка за пластмаса намажи прореза, в който се движи чопчето от моторчето.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Като отвориш капака на двигателя, най-ляво в дъното близко до стъклото. Моторчето се държи на 3 болчета и се отвиват с много къса отверка. На мен ми беше просто заседнало и след като го освободих се раздвижи и проработи. Ако имаш силиконова смазка за пластмаса намажи прореза, в който се движи чопчето от моторчето.
                Това моторче кои клапи командва имаш ли идеяи има ли други моторчета?

Comment

Би трябвало да е за вътрешен/ външен въздух.

И доколкото видях в Епер, има още 2- за топло/ студено и за посоките на обдухване.
                  Last edited by didod; d.m.y г., 21:16.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение

И доколкото видях в Епер, има още 2- за топло/ студено и за посоките на обдухване.
                    Тях дават ли ги къде се намират

Comment

Мога да приложа схемите от епера. Иначе някъде в таблото явно, но не съм отварял такова.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Мога да приложа схемите от епера. Иначе някъде в таблото явно, но не съм отварял такова.

Comment

Ей ги на. Ако се ориентираш. На едната е поз. 16, на другата 6 май беше.
                          Last edited by didod; d.m.y г., 20:21.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от kosakov5 Покажи съобщение
                            Тях дават ли ги къде се намират
                            От вътрешната страна се намира , като свалиш километража вдясно в дъното Днес разбрах от достоверен источник , утре разглабям и пробвам едно което ми даде момчето за тест и ако стане го взимам от него

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                              От вътрешната страна се намира , като свалиш километража вдясно в дъното Днес разбрах от достоверен источник , утре разглабям и пробвам едно което ми даде момчето за тест и ако стане го взимам от него
                              дано да е там където казваш, и да може да се смени без да се сваля таблото, кажи утре какво си направил

Comment

Working...
                              X